Dziś jest
,
,
roku /
godzina:
:
Poprzedni temat «» Następny temat |
Opel Astra GSi 2.0 16V: ściganie za małe pieniądze | |||||||||||
Autor | Wiadomość | ||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
piotreek Hej! Przekroczyłem tysiąc! Auto:: HDI Dołączył: 10 Lip 2007 Posty: 1719 Skąd: mazury |
|
||||||||||
|
|||||||||||
KamilonzO Ogarnięty Auto:: Audi A4 1.9 tdi Dołączył: 15 Lut 2010 Posty: 630 Skąd: Biała Podlaska |
|||||||||||
|
|||||||||||
Olaf Administrator Auto:: Nexia 1,5 8V GL Dołączył: 10 Lip 2007 Posty: 23981 Skąd: zza rogu |
|
||||||||||
|
|||||||||||
Kondzio Hej! Przekroczyłem tysiąc! Auto:: Nexia 2.0T & Megane II 1.5 DCi Dołączył: 18 Lip 2007 Posty: 2342 Skąd: z policji :P |
|
||||||||||
|
|||||||||||
lenart [Usunięty] |
|||||||||||
|
|||||||||||
AdiN Ciagle mi malo :P Auto:: Octavia & Polo Dołączył: 03 Sty 2009 Posty: 9071 Skąd: Bytom/Zabrze |
|
||||||||||
|
|||||||||||
Kondzio Hej! Przekroczyłem tysiąc! Auto:: Nexia 2.0T & Megane II 1.5 DCi Dołączył: 18 Lip 2007 Posty: 2342 Skąd: z policji :P |
|
||||||||||
|
|||||||||||
Makowiecki Hej! Przekroczyłem tysiąc! Auto:: Nexia GSi Dołączył: 20 Kwi 2009 Posty: 3590 Skąd: Zabrze |
|||||||||||
|
|||||||||||
lenart [Usunięty] |
|
||||||||||
|
|||||||||||