|
Renault Megane by pawel_zal |
| Autor |
Wiadomość |
pawel_zal
Ogarnięty

Auto:: Peugeot 407
|
Wysłany: Pon 29 Lip, 2013 21:01 Renault Megane by pawel_zal
|
|
|
Po długich (ponad 5miesiecy) poszukiwaniach następcy Espero, miesiąc temu wybór padł na Renault Megane. I tak oprócz nexii drugim samochodem w rodzinie jest Megane. Auto kupione w salonie Renault . Starszy Pan brał nową Megan'kę a tą oddał w rozliczenie i zaraz wpadła w moje ręce.
W czasie poszukiwań dużo aut obejrzałem w komisie... ale powiem jedno auta sprowadzane to jedno wielkie oszukiwanie. Nigdy nie miałem i nie będę miał auta z komisu.
Renault Megane II
2008r
silnik 1.6 110KM
przebieg.103 tyś km.
wyposażenie: pełna elektryka oprócz NAVI
- zaraz po kupnie do auta wpadł LPG a korek udało się schować pod klapką obok wlewu paliwa
plany: Alu 16"
 |
_________________ była Nexia 1.5
jest Peugeot 407 |
| Ostatnio zmieniony przez pawel_zal Wto 30 Lip, 2013 09:20, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
AdiN
Ciagle mi malo :P

Auto:: Polo & Nexia & 308sw
|
Wysłany: Pon 29 Lip, 2013 21:16
|
|
|
wygodny dupowóz |
|
 |
Olaf
Administrator

Auto:: Nexia 1,5 8V GL
|
Wysłany: Pon 29 Lip, 2013 21:23
|
|
|
| komisy i gielda do masakra. strasznie jasne wnetrze, u mnie po roku fajczenia strasznie by sciemniala... |
_________________ chcieć to móc... |
|
|
|
 |
Roxon40
Pierwszy Dobrowolnie Zbanowany

Auto:: Była Nexia 2.0 8V GLE/GSi
|
Wysłany: Wto 30 Lip, 2013 07:05
|
|
|
| Miałem okazję takim jechać i powiem że na kolana mnie nie powalił ten samochód ale za to fajnie cichy był w środku. U mnie w rodzinie jest taka Meganka. Niech służy bezawaryjnie. |
|
 |
zpoa
Ogarnięty

Auto:: nexia
|
Wysłany: Wto 30 Lip, 2013 08:33
|
|
|
| Meganka, nie gustuje w francuzach , ale jeździ się tym przyjemnie i wygodnie , auto może się podobać jak sam mówisz ciężko znaleźć coś co by człowiekowi odpowiadało ,coś o tym wiem , w większości same szroty, a jak się wydaje już trochę grosza to naprawdę ciężko , więc z czasem poszukiwań zaczyna człowiek patrzeć nie na to czy się podoba czy nie tylko n stan auta , upodobania zostają na drugim planie . Ale ogólnie mi się podoba , bezawaryjnosci życzę :-) |
_________________ Pz.Grzegorz |
|
|
|
 |
piotreek
Hej! Przekroczyłem tysiąc!

Auto:: HDI
|
Wysłany: Wto 30 Lip, 2013 08:50
|
|
|
| Olaf napisał/a: | | komisy i gielda do masakra |
Dokładnie i tu sie Olaf z Toba zgadzam przegladam ogłoszenia bo szukam dupowoza i znaleźć coś salonowego to graniczy z cudem dosłownie wszytsko z zagranicy porażka dosłownie |
_________________  |
|
|
|
 |
Kondzio
Hej! Przekroczyłem tysiąc!

Auto:: Nexia 2.0T & Megane II 1.5 DCi
|
Wysłany: Wto 30 Lip, 2013 10:40
|
|
|
| Ja co prawda nubire kupilem od pierwszego wlasciciela, salonowke, ale nie ma co ukrywac, ze w przypadku kapust duzo latwiej o takie egzemplarze bylo,mimo wszystko znalesc auto uzywane to nie lada wyzwanie...dlatego tym razem nawet nie probowalem szukac, wrocilem do zasady nabycia wozu od tatusia (tak jak w przypadku nexii :-D) i od paru tygodni tez woze sie takim wynalazkiem, fakt, ze sporo starszym bo przed liftowym, na pocieszenie tyle,ze przebieg mniejszy i tak jak w przypadku nexii wzieta przez ojca z salonu.Jak wroce z urlopu to moze cos tam skrobne i wezme sie powoli za sprzedaz kapusty. |
|
 |
|
|